Zet hem of haar in het zonnetje op donderdag 21 april!

DE DAG VAN DE SECRETARESSE…

Op donderdag 21 april 2022 is het Nationale secretaressedag. Hét moment om uw secretaresse te verrassen en een mooie bos bloemen te laten bezorgen! Op deze dag worden alle secretaresses van Nederland in het zonnetje gezet door hun werkgever of collega’s. Met als doel stil te staan bij wat zij betekenen voor de organisatie.

Maar is deze dag ook niet een mooi moment om alle medewerkers eens in het zonnetje te zetten? Dit kan met een prachtig boeket van Bloemboetiek Schijndel, die nog dezelfde dag wordt bezorgd.

Secretaressedag cadeau

Weet je niet goed wat je cadeau moet geven op secretaresse dag? Met een boeket van Bloemboetiek Schijndel zit je altijd goed. Geef je graag iets extra’s; voeg dan een cadeau toe aan je bestelling. Met bijvoorbeeld bonbons wordt jouw waardering voor het gedane werk in één keer duidelijk. Ook is het mogelijk om rode-, witte of roséwijn of Prosecco toe te voegen aan het boeket.

Met een vaas uit de vazencollectie van Bloemboetiek Schijndel, maak je het boeket helemaal af. In het bestelproces worden vazen getoond, waarin het boeket dat je hebt uitgezocht goed past.

Waar komt Secretaressedag vandaan?

Secretaressedag is een uit Amerika s overgewaaide traditie en heette oorspronkelijk ‘Secretaries Day’. Deze dag is in het leven geroepen om het beroep van secretaresse extra aandacht en meer waardering te geven. In Amerika is de naam inmiddels veranderd in ‘Administrative Professionals’ Day’. Deze bredere naam is gekozen omdat voor de titel secretaresse vaak ook de functienaam office-manager of managementassistent wordt gebruikt, beroepen met veel overeenkomsten. Als het een mannelijke medewerker betreft wordt de functienaam secretariaatsmedewerker ook nog wel eens gebruikt. De eerste Secretaressedag in Nederland was op 20 april 1989. 

Bloemen bezorgen op Secretaressedag

Wil je jouw collega of medewerk(st)er verrassen met een boeket? Laat deze dan bezorgen bij jouw collega thuis of op het werk. Het boeket bestel je gemakkelijk en snel op www.bloemboetiek.nl, telefonisch (073-5430210) of per e-mail (info@bloemboetiek.nl).

Alle bestellingen voor 14:00 uur, worden nog dezelfde dag bezorgd. Bestel vandaag nog en laat het boeket op donderdag 21 april bezorgen!