Boeket “Voor de liefste”

Artikelnummer: Boeket "Voor de liefste"

Dit boeket geef je aan iemand die heel bijzonder voor je is. Het boeket zorgt voor een onvergetelijke indruk en laat zien wat met woorden niet uit te leggen is. Een pure verrassing in al haar schoonheid.

Advies
Snijd de stelen van de bloemen schuin af. Doe dit met een mes, en niet met een schaar. Zet ze dan in een schone vaas met lauw water. Los de bijgeleverde voeding hierin op en zet de bloemen erin. Let erop dat er geen blad in het water hangt. Geniet vervolgens van je prachtige boeket!

✔ Maandag t/m zaterdag voor 14.00 uur besteld? Dezelfde dag bezorgd.

✔ Bezorging in heel Nederland.

✔ Elke dag vers van de veiling.

✔ Bloemen zijn een natuurlijk en uniek product, en worden met de hand samengesteld. Geleverde boeketten kunnen afwijken.

✔ Aangezien wij afhankelijk zijn van de dagelijkse bloemenveiling en daar niet elke dag een volledig aanbod wordt aangeboden, kunnen de geleverde bloemen afwijken van het getoonde boeket. Onze excuses hiervoor, maar u kunt ervan op aan dat wij altijd ons uiterste best voor u doen.

Tip: bestel een bijpassende glazen vaas. De perfecte match voor dit prachtige boeket. 

 

Vanaf 26,95 incl BTW

0,00
0,00
0,00
  • Prijs opties: 0,00
  • Product Prijs: 26,95
  • Totaal: 0,00

De beste lokale bloemist in Den Bosch, Schijndel en omgeving!

Voor 14 uur besteld, dan zorgen wij ervoor dat het boeket dezelfde dag bezorgd wordt in Nederland. Bel ons gerust met vragen, wij staan graag voor u klaar!

Combineer met andere producten