Verrassingsboeket Bloemboetiek Schijndel

Artikelnummer: M-02

Kan je niet kiezen en durf jij het aan? Laat je verrassen!

Wij stellen een prachtig boeket voor je samen.

Ben jij ook zo dol op verrassingen en kan je niet kiezen? Speciaal voor onze verrassing liefhebbers hebben wij dit verrassingsboeket beschikbaar gesteld. Het leuke aan dit verrassingsboeket is elke dag zijn de bloemen in dit boeket anders. Het verrassingsboeket bestaat uit verse en seizoensgebonden bloemen en zal mooi worden verpakt.

De ontvanger zal met dit bloemcadeau echt blij verrast worden. Vergeet overigens niet aan je verrassingsboeket een leuke kaartje toe te voegen, want pas dan is verrassing echt compleet.

Wie ga jij verrassen?

Ter info!
Het verrassingsboeket wordt altijd samengesteld uit mooie seizoenbloemen met een steellengte van ongeveer 55 tot 60cm. Je weet nooit wat voor bloemen er in het verrassingsboeket zitten. Niet voor niets heet het ook een verrassingsboeket. Je krijgt wel een prachtig gebonden boeket voor een mooie prijs.

✔ Maandag t/m zaterdag voor 14.00 uur besteld? Zelfde dag bezorgd
✔ Bezorging in heel Nederland.
✔ Elke dag vers van de veiling
✔ Bloemen zijn een natuurproduct, de geleverde boeketten kunnen afwijken

Vanaf 26,95 incl BTW

Laat je verrassen met een kerststuk van Bloemboetiek Schijndel, de beste bloemist in Schijndel, Veghel, Den Bosch en omgeving.

Advies
Snijd de stelen van de bloemen schuin af. Doe dit met een mes, en niet met een schaar. Zet ze dan in een schone vaas met lauw water. Los de bijgeleverde voeding hierin op en zet de bloemen erin. Let erop dat er geen blad in het water hangt. Geniet vervolgens van je prachtige boeket!

✔ Maandag t/m zaterdag voor 14.00 uur besteld? Dezelfde dag bezorgd.

✔ Bezorging in heel Nederland.

✔ Elke dag vers van de veiling.

✔ Bloemen zijn een natuurlijk en uniek product, en worden met de hand samengesteld. Geleverde boeketten kunnen afwijken.

✔ Aangezien wij afhankelijk zijn van de dagelijkse bloemenveiling en daar niet elke dag een volledig aanbod wordt aangeboden, kunnen de geleverde bloemen afwijken van het getoonde boeket. Onze excuses hiervoor, maar u kunt ervan op aan dat wij altijd ons uiterste best voor u doen.

Combineer met andere producten