Boeket “Met alle liefde”

Artikelnummer: Boeket "Met alle liefde"

Een mooi kleurig plukboeket, voor alle liefde in huis!

Van dit boeket wordt echt iedereen vrolijk en blij. De kleurige tinten van deze bloemen sluiten prachtig op elkaar aan en zorgt ervoor dat dit boeket bij iedereen een lach op het gezicht tovert. Wie verras jij met dit mooie boeket?

Advies
Snijd de stelen van de bloemen schuin af. Doe dit met een mes, en niet met een schaar. Zet ze dan in een schone vaas met lauw water. Los de bijgeleverde voeding hierin op en zet de bloemen erin. Let erop dat er geen blad in het water hangt. Geniet vervolgens van je prachtige boeket!

✔ Maandag t/m zaterdag voor 14.00 uur besteld? Dezelfde dag bezorgd.

✔ Bezorging in heel Nederland.

✔ Elke dag vers van de veiling.

✔ Bloemen zijn een natuurlijk en uniek product, en worden met de hand samengesteld. Geleverde boeketten kunnen afwijken.

✔ Aangezien wij afhankelijk zijn van de dagelijkse bloemenveiling en daar niet elke dag een volledig aanbod wordt aangeboden, kunnen de geleverde bloemen afwijken van het getoonde boeket. Onze excuses hiervoor, maar u kunt ervan op aan dat wij altijd ons uiterste best voor u doen.

Vanaf 24,95 incl BTW

0,00
0,00
0,00
  • Prijs opties: 0,00
  • Product Prijs: 24,95
  • Totaal: 0,00

De beste lokale bloemist in Den Bosch, Schijndel en omgeving!

Voor 14 uur besteld, dan zorgen wij ervoor dat het boeket dezelfde dag bezorgd wordt in Nederland. Bel ons gerust met vragen, wij staan graag voor u klaar!

 

 

Combineer met andere producten