Rouwboeket Oranje, Rood en Geel – R12

Artikelnummer: R12

Prachtig hand gestoken rouwboeket in oranje, rood en gele kleuren. Een mooi luxe rouwboeket voor een waardig afscheid van een dierbare. Dit rouwboeket bevat de Alstroemeria, Anjer, Aspidistrablad, Calla, Chrysant, Euforbia, Gerbera, Heliconia, Hypericum, Ilex, Ligustrum en de Roos.

Let op, dit is echt een seizoen boeket. In overleg andere roodoranje bloemen mogelijk.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze bloemisten helpen je graag met een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen.

Dit schitterende oranje, rode en gele rouwboeket staat symbool voor een prachtig afscheid tijdens een begrafenis of crematie. Met deze persoonlijk gekozen rouwbloemen geef je jouw eigen herinnering aan de overledene aan.

Oranje rouwboeket bestellen en bezorgen?
Onze ervaren bloemisten stellen dit oranje, rode en gele rouwboeket met de grootste zorg voor je samen. Wij werken alleen met dagverse bloemen en bladgroen. Bestel dit prachtige rouwboeket eenvoudig via onze website. Wij bezorgen jouw rouwboeket op tijd en op elk adres in Nederland.

Vanaf 64,00 incl BTW

Door het diverse dagelijkse aanbod van bloemen kan het rouwbloemstuk iets afwijken van de foto.

Bij het verlies van een dierbare kunt u vertrouwen op ons. Wij verzorgen met liefde en zorg uw rouwbloemwerk. Desgewenst komen wij bij u thuis om uw wensen te bespreken.

Combineer met andere producten