Rouwboeket Roze – R13

Artikelnummer: R13

Een mooi hand gestoken rouwboeket in roze kleuren. Met dit prachtige rouwboeket voorzien van allerlei roze bloemen geef je een blijk van steun en medeleven aan nabestaanden tijdens een uitvaart. Dit rouwboeket bevat o.a. de Alchemilla, Decogroen, Lysianthus en roze rozen. De product foto toont de “middel” variant.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze bloemisten helpen je graag met een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen.

Dit roze rouwboeket staat symbool voor een prachtig afscheid tijdens een begrafenis of crematie. Met deze persoonlijk gekozen rouwbloemen geef je jouw eigen herinnering aan de overledene aan.

Roze rouwboeket bestellen en bezorgen?
Onze ervaren bloemisten stellen dit roze rouwboeket met de grootste zorg voor je samen. Wij werken alleen met dagverse bloemen en bladgroen. Bestel dit mooie rouwboeket eenvoudig via onze website. Wij bezorgen jouw rouwboeket op tijd en op elk adres in Nederland.

Vanaf 59,95 incl BTW

0,00
Let op: maximaal 150 tekens
0,00
  • Prijs opties: 0,00
  • Product Prijs: 59,95
  • Totaal: 0,00

Door het diverse dagelijkse aanbod van bloemen kan het rouwbloemstuk iets afwijken van de foto.

Bij het verlies van een dierbare kunt u vertrouwen op ons. Wij verzorgen met liefde en zorg uw rouwbloemwerk. Desgewenst komen wij bij u thuis om uw wensen te bespreken.

Combineer met andere producten