Sympathieboeket met Rozen en Anjers

Artikelnummer: R14-1-1-1

Mooi stijlvol sympathieboeket in warme roze tinten.

Sympathieboeket met onder meer roze Rozen en Anjers om te laten bezorgen bij nabestaanden. Met dit mooie rouwboeket in warme roze tinten kunt u de nabestaande sterkte wensen en u medeleven tonen bij het overlijden van een dierbare. Het boeket is te bestellen in verschillende afmetingen.

Er is maar één moment voor een waardig afscheid. Dit wilde rouwboeket in wilde kleuren staat symbool voor een prachtig afscheid tijdens een begrafenis of crematie. Met deze persoonlijk gekozen rouwbloemen geef je jouw eigen herinnering aan de overledene aan.

Wild bont rouwboeket bestellen en bezorgen?
Geef bij het bestellen aan of het boeket op een huisadres, crematorium of bij de uitvaart of begrafenis bezorgd moet worden.
Onze ervaren bloemisten stellen dit rouwboeket in bonte kleuren met de grootste zorg voor je samen. Wij werken alleen met dagverse bloemen en bladgroen. Bestel dit mooie rouwboeket eenvoudig via onze website. Wij bezorgen jouw rouwboeket op tijd en op elk adres in Nederland.

Vanaf 50,00 incl BTW

0,00
0,00
0,00
  • Prijs opties: 0,00
  • Product Prijs: 50,00
  • Totaal: 0,00

Door het diverse dagelijkse aanbod van bloemen kan het rouwbloemstuk iets afwijken van de foto.

Bij het verlies van een dierbare kunt u vertrouwen op ons. Wij verzorgen met liefde en zorg uw rouwbloemwerk. Desgewenst komen wij bij u thuis om uw wensen te bespreken.

Combineer met andere producten